mandag den 12. september 2011

Et lys i mørket

Det blæser og det er helt mørkt derude. Heldigvis har min private håndværker været i igang, så nu virker lyset i gårdhaven. De runde lamper er sat op med passende mellemrum på begge sider af havemuren. Det er blevet rigtig flot.

Der er naturligvis bevægelsescensor, så lyset ikke skal stå tændt hele tiden, når vi ikke er hjemme, og lamperne er forsynet med lavenergipærer. Vi har stadig lang vej til mål. Det nye drivhus bliver ikke en realitet før næste år, men det er okay med mig. Jeg kan sagtens vente, når bare jeg ved, at jeg venter på noget godt.

Og jo - jeg venter også på en ny havelåge. Den skal erstatte hønsenettet på billedet. Det er ikke kønt, men det holder familiens lille blonde inde.

10 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud :-)
  Vi har også talt om at få et drivhus, og i takt med vejret, har vi udskudt projektet :-)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig flot og hyggeligt ud. Jeg kan næsten forestille mig hvordan det vil se ud når der er sne .. hihihi

  SvarSlet
 3. Det ser da bare hyggeligt ud det lille hjørne der. Der er heller ikke noget ved at have et drivhus om vinteren, hvor man bare vil bekymre sig for glassets tilstand hver gang det blæser kraftigt. ;-)

  SvarSlet
 4. Pia: vi har et gammelt drivhus, men det er placeret i havens fjerneste hjørne, og træerne er efterhånden vokset ind over det. Så jeg glæder mig til et nyt.

  Mariane: jeg var slet ikke nået til sne i mine tanker. Jeg tror, at jeg udskyder det lidt endnu.

  Trine: Jeg kan godt huske, hvordan vi ind imellem har været ude og sikre vinduer i det gamle drivhus. Det nye kommer mere i læ.

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.
  Det ser rigtig hyggelig ud.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 6. Det er så hyggeligt med lys når det er mørkt og selvfølgelig også praktisk så man ikke falder over sine egne ben..Godt at have noget at se frem til..;D En god tirsdag til dig..

  SvarSlet
 7. Hanne Bente: jeg nyder det.

  Annemarie: der har du lidt af en pointe. Det er så ucharmerende at ligge der ;o) En dejlig dag til dig også.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det godt ud, Susanne - det er en hyggelig gård, I har, og belysningen er rigtig flot!
  Klem og ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 9. Madame: Tak. Det er efterhånden ved at rage form. Lige nu venter vi på dør til garagen. Klem og skøn tirsdag til dig.

  SvarSlet
 10. Den ser rigtig hyggelig ud, din gårdhave og smukt ser det ud med lampen i aftenmørket.

  SvarSlet