søndag den 9. oktober 2011

Godt overstået flytning.

Så er billederne hængt op, og gardinerne på plads. Der skal sikkert rokeres lidt i køkkenskabene, men det blander vi os ikke i.

Mor er godt installeret i sin nye lejlighed nu. Det sidste er hængt på plads i dag, så nu slapper vi af og nyder resten af weekenden.

Det er lidt spøjst, for vi har lige båret alle mors ting ind i samme bygning, som vi flyttede far ud af i april. Lejlighederne er ens, fortset fra, at de er spejlvendte. Spisebordet er placeret nøjagtigt som fars var, og hun har indtaget favoritpladsen. Nemlig, hun har sat sig, som far altid sad. Hendes elskede gamle dækketøjsskab står der, hvor far havde sin reol. Kun sofaen vender den anden vej.

Det var så 3. flytning i år. Mor er ikke flyttet, fordi hun havde lyst. Hun var glad for sin gamle lejlighed, men med diagnosen KOL gik det ikke. Der var fugt og skimmel, og det er kun gået ned af bakke med hendes lungefunktion. Nu håber vi, at hun stabiliseres i nye omgivelser. Her skulle indeklimaet ikke fejle noget.

Jeg håber, at du har nydt din weekend - uden alt for meget slæb....

5 kommentarer:

 1. Godt at I fik din mor på plads, finjusteringen kommer hen ad vejen..En god søndag aften til dig..;D

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.
  Dejligt at I fik flyttet for din mor, håber at hun vil finde sig godt til rette der.
  Nu trænger I hvis også til at slappe lidt af.
  God søndag aften.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at læse, at I har nået alt det, og at din mor nu er installeret i sin nye lejlighed. Gætter på at du nu trænger til en rolig søndag aften - måske med 'Borgen'?
  Klem!

  SvarSlet
 4. Godt for jer alle at I fik det hele på plads, så får din mor nok styr på resten.
  God aften til dig. :-)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer. Vi holder søndag nu, med benene oppe og total afslapning. Det er dejligt, at vi har fået skabt hende et hjem, for hun er glad for at være.

  SvarSlet