fredag den 14. oktober 2011

Luksusproblemer

Vi har et problem på arbejdet lige nu. Vi er ganske enkelt ved at drukne. Her midt i krisen, hvor butikker lukker og folk mister deres job har vi på ganske kort tid fået 4 nye kunder. Og endda kunder, der kommer til at fylde pænt i vores timeregistrering.

At det er en udløber af krisen, er der ingen tvivl om. Mange undervurderer opgaven omkring bogholderi og regnskab, og når der ikke er penge nok på kontoen, så hiver man skidtet hjem og lader mor eller konen klare den. Når det så viser sig, at det ikke helt gik efter hensigten, kommer man til os, og så skal der rydtes op. Nu tales der om ny elev, og indtil måske hjælp til den kæmpe bunke af rutineindtastninger, som jo også præger vores branche.

Set i lyset af, at Bo måtte sige farvel til 3 kolleger i går, så skal vi absolut ikke pive. Heller ikke selv om der lige nu bliver sparet timer til flexkontoen.

Travlt eller ej, så skal ferien holdes. Og når klokken slår i dag, tager jeg hul på en uge. En uge, hvor vi bare skal være. Hvor vi ikke ved, hvor mange vi er, fordi børnene enten er ude eller har venner på besøg. Hvor der skal soves lige til solen vækker os, og hvor morgenkaffen kan nydes længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar