tirsdag den 4. oktober 2011

Varme og snue

Jeg sad og så billederne fra vores sommerferie og kom forbi Jonas og den store termostat på Danfoss Universe. Der er skruet ned for varmen udenfor nu, og sommeren findes nu kun på billederne. Heldigvis er der rigtig mange af dem.

Danforss Universe var det hele værd. Vi brugte en hel dag på at gå og lave sjove ting, og på at se på parken. Der er noget for alle. Den kan anbefales - uanset om man er stor eller mindre. Yngste her var 12 og på ingen måde for lille. Ældste på 44 havde også en fantastisk dag.

Jonas ligger på sofaen med hunden. Snot og feber har taget fat i ham. Jakob er taget afsted, men også han er angrebet af forkølelse og snøft. På jobbet har jeg en chef, der hoster og snøfter. Jeg vasker hænder og passer på ikke at blive kold og alt det der. For jeg gider ikke.

6 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring til dine sønner - jeg håber, du styrer uden om en forkølelse ved at vaske hænder og passe godt på. Jeg læste engang, at bl.a. elevatorknapper og dørhåndtag er steder, vi overfører smitte til hinanden. Danfoss Universe lyder som et spændende sted at besøge.
  Klem og en rigtig god tirsdag til dig!

  SvarSlet
 2. Øv, den snue er rigtig dum, jeg er slet ikke sluppet af med min endnu, den har bidt sig godt fast..Håber du slipper og god bedring til dine drenge..;D

  SvarSlet
 3. Hej Susanne.
  God bedring med sønnen
  Håber er su slipper for sådan en omgang.
  Ønsker dig en god dag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 4. Madame: Danfoss er både for øje og for oplever. Baktusserne er alle vegne. Vi kan i virkeligheden bare håbe. Klem og god tirsdag til dig også.

  Annemarie: det er da en sej omgang, du er rendt ind i. Jeg håber, at du snart får den sidste rest ud af kroppen.

  Hanne Bente: tak og rigtig god dag hos dig også. Jeg nyder sol og kattene på kontoret.

  SvarSlet
 5. Øv hvor træls når snot og snue rammer, god bedring til drengene..

  SvarSlet
 6. Inge: Ja - det er surt. Og man er altså lidt klemt, når det både er hjemme og på job. Men jeg har altså tænkt mig at springe over.

  SvarSlet