mandag den 16. maj 2011

Hverdagen kalder

Vi har haft dejligt besøg i weekenden. Sara kom hjem lørdag sammen med Morten. De er blevet sammen og har det godt. Det glæder mig rigtig meget. Hun venter stadig på sin lille lejlighed og har besluttet sig for at tage den, når tilbuddet kommer. Hun har det sidste års tid boet hos Mortens forældre, men nu er det tid til at flytte rigtig hjemmefra.

Der er blevet snakket og hygget. Vi har spillet Rummikub og spist lækker søndagsbrunch. Nu er huset vores eget igen. De er lige gået til bussen, for så kan de nå at møde på gymnasiet til deres første modul kl. 10. Det har været en ren fornøjelse af have dem hjemme.
Nu venter en uge med fuldt program. Når jeg ser på kalenderen, er den ikke tom før lørdag. Det skal nu ikke lyde værre end det er. Der er også småting og hyggelige aftaler på. Og på fredag skal vi til konfirmation hos et hold rigtig gode venner.
Nu vil jeg gøre mig klar og angribe ugen. Jo før jeg kommer afsted, jo tidligere er jeg hjemme. Jeg er heldig at have flex-tid. Den vil jeg ydnytte lidt i dag.
Jeg håber, at du må få en rigtig dejlig mandag.

5 kommentarer:

 1. Sikke et smukt billede - og dejligt at læse at de to er blevet sammen og har det godt!
  Ha' en god mandag, Susanne, og det glæder mig, at du har flextid. Det havde jeg også i nogle år, det er genialt.

  SvarSlet
 2. Det må altå være vildt underligt, når ens "små" sådan begynder at flyve fra reden.

  SvarSlet
 3. Det lyder til at have været en dejlig week-end , og god mandag og arbejdslyst til dig. Flexjob - det lyder som en drøm:-)

  SvarSlet
 4. DET var en god nyhed!!
  Flot og stærkt gjort af de to unge!

  SvarSlet
 5. Det er så dejligt når ens voksne unger kommer hjem så er det dobbelt hygge.

  SvarSlet