søndag den 29. maj 2011

Weekend med blandede følelser

Det har været lidt af en sej weekend. Jeg har børn, der er kede af det, tingene er bare ikke blæst i vores retning. Det er hårdt. Jeg kunne godt tænke mig at opfinde det store morplaster. Det man sætter på, når børnene har ondt. Bare sådan for at fjerne det værste. Det findes ikke, det ved jeg - så i stedet lytter jeg, når de åbner og snakker med dem, når de har behov for det. Ind imellem har jeg tørret mine øjne. For selv om jeg efterhånden er langt fra den alder, så kan jeg altså godt huske, hvordan det er at være teenager og have ondt i kærligheden.Det har nu ikke været trist alt sammen. I dag var Jonas, Dodo og jeg en tur rundt om stien. En rask travetur på omkring 4 kilometer. Den går forbi vores gårdbutik, som også var målet i dag. Jeg skulle bare ind og have en pose af deres nyopgravede kartofler. Men som billedet af min kurv antyder, så kom der mere end kartofler på regnskabet.

Nu venter en ny uge. En lidt speciel en af slagsen. Der er en fødselsdag, der skal fejres, og der skal kun jobbes mandag og tirsdag. Jeg glæder mig.

5 kommentarer:

 1. Du er en dejlig mor! Det skal nok gå det hele. Kraaaaaam..

  SvarSlet
 2. Sådan en uge har jeg osse lige haft, det er så man selv får en lige så stor knude i maven som de har.
  Men vi skal nok alle komme hele ud på den anden side. Det er jeg overbevist om

  SvarSlet
 3. Øv, håber der er lys på vej til dine kære. Rigtig god kommende uge:-) Kh Charlotte

  SvarSlet
 4. Åh ja, bare man kunne hjælpe sine børn, når de har kærestesorger. Men du er helt sikkert en stor støtte ved bare at lytte til dem.
  Sikke nogle smukke planter du fik med hjem - de minder mig om min mormors frodige vinterhave.
  Rigtig god mandag til dig!

  SvarSlet
 5. Det gør ondt helt ind i hjertet når ens børn har det skidt..
  Håber snart I får mod på det hele igen!

  SvarSlet