søndag den 17. juli 2011

Gode råd modtages med tak

Lige om lidt er det min fødselsdag. Familien er efter mig. Der skal skrives ønskeseddel. Jeg er rigtig dårlig til det. Faktisk ønsker jeg mig ikke rigtig noget. Jo - jeg elsker da nyt tøj, og ting i små æsker, der glimter lidt af guld, kan også gøre mig glad. For slet ikke at nævne mit forhold til tasker og støvler. Men når sandheden skal frem, så er det jo ligegyldige ting. Jeg skifter sjældent mine smykker, og tøj og støvler skal helst prøves.

Så var det lige, at jeg kom i tanke om min trang til at lege med billeder. Vi har et rigtig lækkert kamera med flipskærm og godt zoom. Men for pokker, det er stort at have i tasken. Jeg kunne så godt tænke mig et, der kunne ligge i lommen på jakken, men som alligevel kan tage nogen gode billeder.

Rundt omkring i blogland bliver der vidst rigtig gode billeder. Derfor smider jeg det store spørgsmål ud i offentligheden. Hvad skal jeg ønske mig? Hvilket kamera bruger du? Og er der noget, jeg absolut bør holde fingrene fra, så er det også godt at vide.

Nu skal der laves en god salat til familien. Der står lidt rejer og gemmer sig i køleskabet. Mixet med tomater, salat og lidt godt brød, så tror jeg, at familien vil være godt tilfreds på en søndag aften.

5 kommentarer:

 1. Der findes så mange gode kameraer, Susanne, og jeg har desværre ikke holdt mig ajour. Men mit lommekamera er et Canon Ixus 980 IS, og det har jeg været utroligt glad for - med 14.7 megapixels og makroindstillingen er genial.
  Jeg tror, de fleste mærker er nogen lunde lige gode ...

  SvarSlet
 2. Madame, Vores 2 sidste - lidt for store - er også af mærket Canon. Så det kan sagtens være der, jeg lander.

  SvarSlet
 3. Jeg kan jo kun tale af egen erfaring. Jeg har mit Canon 40D, som godt kan være lidt bøvlet at have med. Inden da, købte jeg et Canon IXUS også, og det er jeg rigtig, rigtig glad for ganske som Madame er det for sit. Der er mange af blogkvinderne, der har et sådan som supplement, og det holder. Muligvis er der andet der duer, men jeg holder mig nu til Canon, og det bliver jeg ved med.

  Ønsker iøvrigt også udfra egen erfaring: DVD'er, CD'er, dufte, kamerataske, fotoudstyr iøvrigt. Jeg har aldrig noget problem med ønskesedlen. Der er jo også bøger, hvis du læser. Men det lille kamera er en god ide, og de koster ikke alverden længere.

  SvarSlet
 4. Jeg har.. øhhh havde.. et stort Canon spejlrefleks, og har senere også købt et nyt kompakt kamera til lommen og den lille taske. Jeg har tidligere haft både Canon Ixus og et lille Nikon kamera, men var ikke ubetinget tilfredse med dem.

  Jeg fik anbefalet et Panasonic Lumix DMC-TZ10, og det må jeg sige har levet op til alle mine forventninger. Det er ikke verdens mindste kompakt kamera, men det går an, både i taske og lomme. :-)

  Du kan se mit indlæg specielt om det kamera her.. http://bymarken68.blogspot.com/2010/10/nyt-legetj.html
  Prøv evt. at skrive kamera i søgefeltet også, der er flere indlæg om kamera modeller.. :-)

  SvarSlet
 5. Tak for input.

  Deborah: Ja, det er netop det med størrelsen. Vores datter har et stort canon m. spejlrefleks. Det tager de skønneste billeder, men er en taske for sig selv.

  Inge: Jeg har været forbi din blog, og se det nævnte indlæg. Det har gjort mig nysggerig.

  Jeg vil finde en god forretning, hvor jeg kan få lov at holde på og at mærke vægt og kvalitet. Jeg glæder mig allerede.

  SvarSlet