fredag den 22. juli 2011

Langsom fredag

Bo har rådighedsvagten i denne uge. Det har medført, at vagtelefonen ringede 2 gange i nat, så i dag er der dømt langsom fredag. Det går fint i tråd med min oplevelse af dagen. Det regner og rusker, så åben dør og en tur rundt i haven inden arbejdsdagen starter, er ikke på programmet i dag.

I går havde Inge et indlæg om elefanter på sin blog. Det fik mig til at tænke på dette flotte eksemplar, som jeg mødte på vores tur i Zoo tidligere på sommeren. Vi så flere på vores tur gennem København, men det foregik i Poloen, så der er ingen billeder.

Lige om lidt vil jeg gøre mig klar til at køre på arbejde. Denne fredag er den sidste inden ferien, så jeg skal lige over og have klaret et par småting, inden friheden griber fat i mig. Egentlig er det min frifredag, men jeg vil gerne være færdig. Det er ikke noget offer. Jeg er meget glad for mit arbejde, og timerne i dag bliver sat på flekskontoen og brugt en gang i efteråret.

Jeg håber, at du finder på noget godt på sådan en efterårsagtig fredag.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot.. jeg har ikke været i Zoo i sommer, så den har jeg ikke set før du viser den her.. Tak :-)
  Rigtig god ferie, jeg venter et par uger med at gå fra til ferie.

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtigt dejligt, at du har ferie fra i eftermiddag! Jeg fik kataloget over elefanterne i postkassen forleden dag og var ved at falde i svime - den ene er flottere end den anden.
  Jeg skal til blogtræf i dag, så det kan regne lige så meget, det vil :-) Jeg håber ikke, det regner, når vi skal til blogtræf på Frilandsmuseet ...

  SvarSlet
 3. En elefant mere, tak Susanne, jeg når nemlig ikke til Kbh før udstillingen er forbi :-)
  God ferie til dig, her regner det. det hører ikke efter, når jeg siger, det er nok nu!

  SvarSlet
 4. Inge: Den er rigtig flot. Og så er den fuld af små citater, så det kan faktisk tage sin tid at komme forbi den.

  Madame: Eftermiddagen er kommet og ferien er en realitet. Jeg lander og nyder. Jeg håber, at du har et rigtig herligt træf i dag.

  Lene: Jeg har også bedt regnen om at stoppe. Om ikke andet inden vi besøger det jyske. Elefanterne er fantastiske. Jeg skal have set nærmere på dem.

  SvarSlet