tirsdag den 12. juli 2011

Tør konstatering

Et hus fyldt med unge mennesker i feriestemning går ikke hånd i hånd med et par arbejdende forældre. Det er hermed konstateret. De er søde og de tager virkelig hensyn, men jeg sover let og ville vågne, om de så svævede ned af trappen.

Hvis du hører et underligt bumb i dag, så er det bare mig, der er faldet ned af kontorstolen. Mand, jeg er træt.
Sov godt derude - måske vi ses i morgen.

5 kommentarer:

 1. Åhhh gab.. zzzzzzzzzzzzz
  Jeg sympatisnorker med dig!
  Kunne de eventuelt forlægge residensen til et andet hus??
  Så I kunne få lov til at sove.

  SvarSlet
 2. Åh, det lyder hård - jeg kender det fra da sønnike stadig boede hjemme. Håber du kan tage en powernap i løbet af dagen!

  SvarSlet
 3. Så må du tage en gruelig hævn og larme når du står op om morgenen for at gå arbejde. Måske kan det være at de mærker fordelen ved at tage hensyn til andre sovende beboere.......

  SvarSlet
 4. Gab Kong Mor. Jeg kom igennem dagen. Nej - der er ikke rigtig andre muligheder end her. Og vores hus er gammelt og uden forældreafdeling.

  Ja - Madame. En dag kommer jeg måske til at savne det.

  Velkommen forbi Kirsten. Dejligt at du giver dig til kende. De er såmænd søde og hensynsfulde nok. Det er bare mig, der ikke er god til at sove.

  SvarSlet
 5. he-he - jeg sover heldigvis som en sten, når teenagerne tumler i seng langt ud på natten og de sover som sten, når jeg står op få timer senere. Håber ikke du faldt ned af stolen ;-)

  SvarSlet