søndag den 24. juli 2011

Man skulle være hund i dag

Nemlig. Man skulle være hund i dag. Så kunne man bare smide sig på ryggen midt på stuegulvet og tage en lur. Men sådan er livet ikke helt skruet sammen.


Denne vagt er ond. Bo kørte på arbejde efter morgenmaden. Gæt hvor han tilbragte sin aften i går. I morgen klokken 07.00 bliver stafetten givet videre og ferien kan for alvor bide sig fast hos familien Hansen.

Vejrudsigten siger regn så langt øjet rækker, så der er dømt vask og indendørs tørrestativ. Ellers har jeg besluttet at min søndag skal leves i sofaen med garn og strikkepinde. Jeg er lige ved at være færdig med Augustas vest. Den har ligget stille i nogle uger efterhånden. Måske fordi jeg ved, at jeg skal igang med at pille Frederikkes op bagefter og lave dumt om igen arbejde. Og så er det for resten også i dag, at jeg skal til Paris. Tour de meget langt på cykel slutter i dag, og dermed også min tur rundt i det franske.

5 kommentarer:

 1. God tur til Paris - det er da lige vejr til at nyde dagen med indendørs sysler. Og nu varer det ikke længe, før I kan glæde jer over at have ferie sammen. Men pyha, det er da nogle lange vagter, din mand har ...

  SvarSlet
 2. Rigtig god hygge søndag.. :-)

  SvarSlet
 3. Madame: Paris i sofaen er faktisk slet ikke så tosset.

  Inge: Tak og i lige måde til dig.

  SvarSlet
 4. God tur Susanne, håber du får det rigtig hyggeligt

  SvarSlet
 5. Tak Mariane: Turen til Paris var nøjagtig som jeg husker den. Lærerig, spændende og gav mig voldsom lyst til at besøge byen sådan helt i virkeligheden.

  SvarSlet