lørdag den 16. juli 2011

Nu siger jeg det altså højt.

Favoritbukserne strammer og kroppen bygger om. Jeg kan mærke det, og det er absolut ikke noget, der passer mig. Derfor har jeg indgået en aftale med mig selv. NU....

Vinen skiftes ud med is-vand, som jo er skønt på denne årstid og både billigere og sundere. Ikke så meget kage og søde sager, som jeg ellers er ved at være trænet op til. Og så er der lige den med motionen. Vi har både cross-trainer og cykelholder her i huset.

Jeg aner ikke, hvad jeg vejer. Jeg må hellere finde ud af det, så jeg kan kontrollere mig selv lidt. Dem der må kende mig ved, at jeg ikke hører til de største. Men i bund og grund drejer det sig vel om at have det godt med sig selv.

Nyd din lørdag.

6 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben :( Mine strammer ikke - jeg kan slet slet ikke få dem på :/ ØV!!!!!!!!!
  På fredag - når ældste og jeg er hjemme fra Stockholm - SÅ er det nu. Orker ikke at tænke på 100% sundt mad når vi kun skal spise ude...
  ØVVVVVVVVVV :(

  SvarSlet
 2. Åh ja, hvor jeg kender det - lige pludselig får der sneget lidt ekstra på sidebenene, eller hvor det vælger at slå sig ned. Jeg følger trop, Susanne, og dropper kager i et par uger :-)

  Ønsker dig en dejlig lørdag aften!

  SvarSlet
 3. Uha jeg kender det også, jeg har levet meget sundt, meget længe(hvad mad angår.
  Men har været ryger i 32 år og er lige stoppet,PUHA hvor jeg æder, jeg æder alt, men helst sødt.
  MMMM... Tror også lige jeg vil gøre noget.
  God søndag :0))

  SvarSlet
 4. Og nu skrev du så et indlæg, jeg kunne have skrevet....mit ville bare først komme om 3 uger når ferien var slut.
  Vi har overvejet sådan en crosstrainer - er den pengene værd? Giver den god træning? Fortæl-fortæl

  SvarSlet
 5. Gad vide om du har hørt om alle de små modbydelige "bugs" der invadere dit klædeskab? De kaldes "krympemus" selvom det ikke har noget at gøre med mus. De spiser flere størrelse af dit tøj, og det er derfor at dit tøj strammer her og der.

  Nej alvorligt ment, så skal du ikke bekymre dig om din vægt MED MINDRE selvfølgelig at du spiser dig til en større størrelse med junkfood og slik. Lever du ellers sundt og får den motion du får med at have børn (og hund) så er det vigtigere at du lever her og nu, og ikke på vægten. Det er en dejlig blog du har. Tak for at du deler med os. ^¿^

  SvarSlet
 6. Mette: Hold din ferie med god samvittighed. Du ved jo, at du kan når det gælder. God kamp til dig.

  Tak Madame: Godt med lidt støtte på sidelinien :-)

  Anne-Mette: Dejligt, at du kigger forbi. Den kamp du kæmper lige nu, er vidst af en helt anden karakter. Jeg krydser fingre.

  Ja Moster Tulle: Cross-traineren er god (når man bruger den). Min er støvet lige nu. Jeg har også ferie rundt om hjørnet, og den har jeg tænkt mig at holde med god samvittighed. Jeg kan bare mærke, at det fylder meget i mig lige nu.

  Mariane: Dejligt at du også er med her. Det er det, der gør det sjovt at blogge. Det her handler mere om min samvittighed, end det handler om mål og BMI. Jeg trænger til at gøre noget for mig selv. Motion er en by i Rusland, og jeg er blevet lidt for god til at putte i munden.
  Jeg vil kigge tilbage på din blog.

  SvarSlet