torsdag den 7. juli 2011

Se hvad jeg fik

Rundt omkring i blogland har jeg set en masse billeder med endeløse rækker af glas med ribsgele og flasker med saft. Sådan et billede har jeg slet ikke. Nej se her:

Det var, hvad der blev til mig, da først fugle og andet sjov var færdig. Det er ikke helt sandt, for jeg har nippet et enkelt hindbær, når Dodo og jeg har været på havetur. Og måske det også lige skal tilføjes, at mine buske er på det helt spæde stadie. De blev alle sat i foråret.

Årets æblehøst er der ingen, der kommer til at se. Det ene æble, jeg havde spottet er væk. Helt væk. Jeg trøster mig med, at frugttræerne også er fra i år. Alt godt kommer til den, der venter. Så måske jeg kan høste til næste sommer.

4 kommentarer:

 1. Det var beskedent, hvad du kunne høste - men jeg kan trøste dig med, at jeg ikke har flere ribs end dig :-) Jeg håber, fuglene har haft en fest i din have, og alt godt kommer jo til den , der venter ...

  SvarSlet
 2. åndssvage fjerbolde.
  De kan bruges - de største af dem - til at spise og ellers udgør de en pæn lydkulisse hvis de kunne holde sig til at kvidre efter 9 om morgenen.
  HVAD skal vi med fugle??? ;-)

  SvarSlet
 3. Ja det kræver sørme ikke meget arbejde af dig den høst der ;-). Det er lige sådan min jordbær høst har været i år, men det er også helt nye planter.

  SvarSlet
 4. Madame: Jeg håber også bare, at det er blevet nydt. Der havde alligevel ikke været til de store projekter i år.

  Kong Mor. Du er en klog kvinde. Jeg holder med dig :-)

  Trine: Nej der var ikke det store arbejde. Og faktisk heller ikke nok til at jeg kunne få ondt i maven, selv om jeg spiste det hele selv.

  SvarSlet