lørdag den 23. juli 2011

Blog fra mobil?

Sidste år fik jeg denne pænt pakket ind til mors dag. Langt over hvad vi plejer. Og egentlig var jeg lidt øv over det. Alt for mange penge for noget fuldstændig unødvendigt.

Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Jeg elsker min Iphone. Den rummer det hele. Den lokale vejrudsigt, min bank, indkøbsseddel, de små gule lapper, som ellers bliver væk, og jeg kunne fortsætte. Et behov er skabt, og jeg faldt i med begge ben. Nu har jeg tænkt mig, at jeg vil finde ud af, hvordan man laver sine blogindlæg fra telefonen. Jeg ved, at det kan lade sig gøre, jeg ved bare ikke hvordan.

Og ellers kan jeg bare konstatere, at der er noget galt. Det er første dag i min sommerferie. Jeg er inden døre, godt pakket ind i langærmet strik, og det varer ikke længe, før jeg går ind og henter hyggesokkerne.

4 kommentarer:

 1. Det lyder lækkert med en iPhone! Jeg ville nok umiddelbart tænke som du gjorde, men ved også, hvor bidt man bliver. Der gik fx et lys op for mig i går. Jeg installerede Skype på min computer og talte med min moster i Californien, som jeg ikke har set i 25 år. Tænk alt det, man kan ...

  SvarSlet
 2. Du kan sætte din blog op, så du kan sende e-mail med billede direkte til din blog.. Jeg mener også der er en App, hvor du kan blogge fra din iPhone..

  SvarSlet
 3. jeg har hyggestrømper på og det er lige før at jeg koger suppe (he,he)

  SvarSlet
 4. Madame: Det eneste, der skuffer med ved den, er dens manglende evne til at holde strøm. Den er konstant til opladning. Hvor er det godt, at du kan snakke med familien rundt i hverden. En skøn opfindelse.

  Inge: Jeg leder og prøver. Når andre kan, så må jeg også...

  Anne-Mette: Ingen suppe her, men jeg kom til at bage en kringle med marcipanfyld. Det med skrump og mindre livvidde må blive efter ferien :-)

  SvarSlet