torsdag den 11. august 2011

Den der printer

Egentlig var det ikke meningen, at vi skulle have en nu multifunktionsrobot i huset. Den gamle printer skrev ikke så pænt mere, den kunne ikke scanne, og farvepatronerne til den kostede en mindre formue. Manden i huset er teknisk interesseret, så der er studeret et utal af hjemmesider og læst en masse tekniske specifikationer, og han endte med at vælge denne her fra Canon. Den findes i en lidt lettere udgave, der ikke kan scanne negativer. Den koster i sagens natur lidt mindre.

Printeren har fået sin plads oppe på gæsteværelset. Den er trådløs, så drengene kan også udskrive deres opgaver på den uden at skulle gå tur med de bærbare, som vi hidtil har gjort. Og for at det ikke skal være løgn, så kan jeg også udskrive på den fra min Iphone. Jeg tror, at vi bliver rigtig glade for den.

Ellers er det ugen, hvor jeg har taget fat på arbejdslivet igen. Og det ganske massivt. Kunderne skal have gjort deres moms op inden d. 17., så vi giver den fuld gas. Bo og drengene holder stadig ferie. Det er fint nok, for det gør, at der er ting, jeg ikke skal hjem og lave, og at smagen og stemningen af ferie stadig er at finde i huset. I næste uge er det for alvor hverdag. Jonas starter i 6. kl. på tirsdag, og Jakob tager hul på en helt ny tilværelse på torsdag, hvor han starter i 1.G på Slagelse Gymnasium.

Jeg håber, at din dag er god - regnvejret til trods.

1 kommentar:

  1. Tillykke med jeres nye multifunktionsrobot - den ser meget lækker ud! Ja, nu er ferien vist ved at være slut for de fleste, og det bliver vel nok spændende for Jakob at begynde i gymnasiet! Klem og ha' en god aften, Susanne.

    SvarSlet