søndag den 14. august 2011

Nu er det nok - med opfølgning

Jeg er træt af uheld. Sidste weekend var det hunden og mig - i går fik Jakob en voldsom oplevelse. Han var ude at køre med sin kammerat. Som så ofte før, havde de byttet knallert. Uheldet skete på en helt lige strækning ikke så langt herfra, hvor der kun var de 2 på vejen. Jakobs oplevelse var, at kammeraten pludselig var væk. Han vendte tilbage og fandt sin ven i vejkanten. Han var uden varsel væltet på Jakobs knallert med et brækket håndled til følge. Han er bundulykkelig, fordi han har skadet Jakobs knallert, og Jakob er ulykkelig, fordi kammeraten har brækket hånden. Knallerten er i elendig forfatning, så vi er kun lykkelige over, at der ikke er sket mere.

Nu venter vi bare på, at han kommer hjem fra sygehuset, så vi kan høre, hvordan det går.

Lidt opfølgende: Kammeraten er kommet hjem. Hånden er sat på plads uden operation. De har haft et positivt møde med det danske sygehusvæsen. Ikke 2 minutters ventetid, til trods for, at de kom ind lørdag aften. Nu håber vi bare, at det ikke kommer til at gå for meget ud over hans uddannelse. Han er lige startet på grundforløbet som mekaniker. Lærepladsen er i hus og alle planer er lagt.

Jeg overvejer, om jeg skal rette henvendelse et eller andet sted. Vejen som uheldet skete på, er så ødelagt af de sidste vintres frost og sne, at man virkelig skal tage sig i agt for store huller og alt for høje kanter. Selv når man kører bil.

Fortsat god søndag

12 kommentarer:

 1. For pokker også, hvor kan det hurtigt gå galt. Håber uheldene stopper nu. :-)

  SvarSlet
 2. Puha Susanne, godt at det ikke gik værre. Gode søndagstanker til jer :-)

  SvarSlet
 3. Hej Susanne.
  Godt det ikke gik værre - men selvfølgelig er det slemt nok.
  Håber at det bedste både for Jakob / hans kammerat, og at I snart slipper for flere "uheld".
  Ha´en god søndag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 4. Uha, det var da frygteligt, Susanne! Godt det ikke gik værre - trods alt! Én ulykke kommer aldrig alene, sagde de gamle i min familie - det tyder jo på, der er noget om den gamle talemåde.
  Jeg håber, Jakobs knallert er forsikret, og at de to unge mænd er blevet lidt klogere. Klem!

  SvarSlet
 5. Inge: Tak - ingen håber mere end jeg.

  Lene: Tak. Vi er også rigtig glade for, for det kunne have været meget værre.

  Hanne Bente: Ja vi krydser fingre.

  Madame: Jeg kender godt talemåden. Og bryder mig på ingen måde om den, når den passer. Jeg er bange for, at de to bare har været offer for tilfældighederne. De plejer at køre pænt. Men jo - de har fået stof til eftertanke. Ingen tvivl om det.

  SvarSlet
 6. Uha da, sikke noget. Der er bud efter jer i denne tid kan man vist roligt sige.
  De livsfarlige veje, med kæmpe huller, har vi også mange af på disse kanter. Der er forfærdeligt, at man intet gør ved det.

  SvarSlet
 7. Hej Susanne.
  Godt at kammeraten "slap" så heldigt.
  Jeg tror jeg ville ringe til kommunen / dem der har med vejen at gøre, og så forklare dem at vejen er meget hullet, og fortælle dem om hændelsen.
  Det er ikke sikkert at det hjælper, men så har du da gjort dem opmærksom på problemet.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 8. Stakkels fyr(e) - jeg håber virkelig ikke, at det kommer til at gå ud over hans job, men det gør det forhåbentlig ikke.
  Jeg synes helt sikkert, du skulle gøre kommunen opmærksom på, at det er temmelig usikkert og ligefrem farligt at færdes på vejene.

  SvarSlet
 9. Super uheldigt, men godt du slap "heldigt"


  Sommerhilsen

  Kent
  http://www.glasiphone.dk/

  SvarSlet
 10. Uha, bare det ikke går ud over hans uddannelse!
  Jeg har læst nogle artikler i avisen om cyklister, der er kommet meget slemt til skade på grund af huller i vejene. Men fx i Hillerød kommune, siger man, at de ikke har kapacitet til, at vejnettet er uden huller. Men jeg synes bestemt du skal prøve at skrive en klage, Susanne!
  Klem!

  SvarSlet
 11. Tak for alle jeres kommentarer. Jakob og jeg har lige kørt ruten i dag i anden anledning. Og faktisk mødte vi kommunens vejinspektør. Han var ude og tage billeder af de stykke huller, så måske......

  SvarSlet
 12. Jeg skulle lige til at skrive, at I skulle tage fat i Kommunen. Når først der sker uheld pga. huller, så har de pligt til at reparare. Spørg bare politiet. Godt det ikke gik værre.

  SvarSlet