fredag den 19. august 2011

Formiddag ved Loch Ness

Fætter Viktor og jeg har haft en rigtig hyggelig formiddag i dag. Vi skulle bruge nogle timer i Kalundborg, mens hunden var til frisør. Vi valgte at køre til Loch Ness og se os lidt omkring. Vi var heldige, Loch Ness uhyret stak hovedet op af vandet da vi kom.

En vigtig ting at huske, når man besøger Loch Ness, er brød. Og hvis man ikke har noget med selv, så er der heldigvis en fin selvbetjeningsbod. En stor pose koster bare 2 kroner. Og man har brug for rigtig meget brød, når man går tur i området.


Området er lavet rigtigt fint. Der er svømmefugle, som vi sjældent ser andre steder. De er bag hegn, men på nogle store områder, der både rummer land og vand. Hegnet er ikke højere, end at en 5 årig kan fodre og glæde sig over, at de kommer helt over til hegnet og snakker lidt. Andre steder går der ænder frit med deres ællinger. De kommer også, når de hører posen med brød. Rundt omkring på pladsen er der bålsteder, naturlegepladser og fine borde og bænke, hvor man sagtens kan side og nyde sin madpakke.

Der var støvregn over Loch Ness i dag, så da vi havde gået rundt en time og købt 4 poser brød, havde vi lyst til at varme os lidt. Derfor kørte vi på café i Kalundborg. En varm kakao og en lækker bolle med små chokoladestykker er ikke af vejen. Viktor udtrykte det meget klart: "Moster, hvor er det hyggeligt, at du har inviteret mig i byen"


Vi har nydt formiddagen, Viktor og jeg. Nu er jeg trådt et trin ned af popularitetens stige. Drengene er kommet hjem, og de er altså bedre selskab end en gammel moster.

8 kommentarer:

 1. Hej Susanne.
  Jeg er sikke på at du og Viktor har haft en rigtig skøn dag - og at han vil huske den, måske for altid.
  God fredag aften.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 2. Ih hvor ser han også bare ud til at hygge sig voldsomt - det er et sødt og skævt smil han har på.
  Gode mostre er gode at have :-)
  Loch Ness - hehe, sjov ide. Det ser ud som om uhyret er ved at spise en banan ;-)

  SvarSlet
 3. Det kan godt være du er trådt et skridt ned ad rangstigen, men der er ingen tvivl om at han har hygget sig. Det fremgår tydeligt af hans ansigtsudryk :-)

  SvarSlet
 4. Hanne Bente; vi har nydt. Det er længe siden, vi har været alene sammen.

  Ellen: Viktor er en sjov fætter. Lidt professoragtig på nogen punkter og fuld af herlige bemærkninger. Ja, hvem skulle tro, at Loch Ness er at finde på Sjælland.

  Pia: Viktor stod op klokken 8 til morgen og har nået at spørge efter drengene ca. 1 gang hver 2. minut. Han kan ikke forstå, at de bare ligger og sover. Her rækker en moster altså ikke ;o)

  SvarSlet
 5. Sikke da en skøn udflugt, med varm kakao og det hele - lige noget for en lille gut:-)

  SvarSlet
 6. Charlotte: Ja, og lige noget for hans gamle moster :-)

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder :-)

  SvarSlet
 8. Manne: Ja - dejlige billeder, dejlig dag og dejlig dreng. Tak for lån.

  SvarSlet