onsdag den 10. august 2011

Vi tester

Hvis vi ikke tager telefonen, når den ringer, så er det fordi, vi har travlt. Der bliver installeret og testet, og ting tager jo tid. Sådan er det bare.

Vi har været lidt i gemmerne. Vi har fundet lidt negativer frem og scannet over. Herefter har vi printet billedet og sammenlignet med det gamle. Resultatet er forbløffende. Bortset fra, at vi havde spejlvendt det hele. Det er ikke ligegyldigt, hvilken vej man får vendt strimlerne.

Jeg var i gemmerne og fandt billedet, der stod hjemme på farmors hylde, da hun levede. Jeg er lidt i tvivl, om vi er tilbage til 71 eller 72. Men jeg ved, at billedet er taget på den lille ø Musholm, der ligger ud for Reersø, hvor min søster og jeg er vokset op.

5 kommentarer:

 1. Hvad har I købt for en? Jeg skal nemlig også investere i en, og har ingen ide om, hvad der er godt. Så anbefalinger modtages :-)

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt billede af jer, Susanne - tak fordi du tog ideen op!
  Ja, så må telefonen vente, til vi får tid :-) Jeg er også kommet til at spejlvende nogle billeder.

  SvarSlet
 3. Det er utroligt hvad man kan i dag. Jeg vil da også gerne høre mere om hvad det er for et vidunder :-)

  SvarSlet
 4. Printer I dem ud igen.. det er da et kæmpe arbejde I er gået igang med.
  Lad du bare telefonen ringe, hvis det er vigtigt ringer de igen.. :-)

  SvarSlet
 5. Deborah; jeg vender tilbage med facts til dig.

  Tak Madame; vi kunne se, at der var noget galt med indretningen i vires køkken. På nogle billeder, ville man aldrig opdage det.

  Pia; Der kommer mere. Det er lidt ligesom telefonen, der pludselig har fået en million funktioner.

  Inge: det er hyggeligt, at du er med fra London. Jeg tror ikke at vi skal lave mange print. Det er vidst også dyrt. Det er mere for at få samlet det bedste og få rodet lidt i de gamle gemmer. Måske det ender med en FOTO og til børnene. Der er lang vej.

  SvarSlet