søndag den 21. august 2011

Færdig - igen

Jeg har aldrig pralet af at være hurtig, og man må da også sige, at dette lille projekt har taget sin tid. Den har været pillet op fra lige under ærmerne og til nederste kant, kun for at blive strikket igen, men med nogle flere masker på omgangene, så den har fået mere bredde. Udelukkende dumhed fra min side, for opskriften er klokkeklar. Men nu kan jeg altså endnu engang erklære Frederikkes vest for værende færdig. Og denne gang er det alvor.

Nu må den afsted til Amager sammen med den turkise til Augusta. Jeg håber, at pigerne kommer til at bruge dem. De flytter ind i deres nye hus idag, så mon ikke jeg skal forbi og se i næste weekend. Det tror jeg.


Jeg leger lidt med mit nye kamera, og er efterhånden ved at blive dus med macrofunktionen. Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet.

4 kommentarer:

 1. Ja så kan jeg godt se at jeg slet ikke kan hamle om med mine lige-ud halstørklæder.. ;-)
  Den er blevet så fin!

  SvarSlet
 2. Den er vel nok sød, Susanne - og dit makrobillede er rigtig flot! Er det bomuld du har strikket med? Klem

  SvarSlet
 3. Kong Mor: lige ud halstørklæder ikke af værste skuffe. Og sådan en Frederikkevest her går bare ikke til mojito. Så hver ting til sin tid.

  Madame: tak, jeg er også godt tilfreds nu. Det er overvejende bomuld med få procent kunststof. Lige til at drøne i vaskemaskinen på en travl dag. Klem retur til dig.

  SvarSlet
 4. Susanne... den er simpelthen så pisse flot!!

  SvarSlet