torsdag den 18. august 2011

Fridag med fætter Viktor


Om lidt skal jeg angribe ugens sidste arbejdsdag. Momsen er overstået for denne gang, så nu trækker vi igen vejret i passende tempo. Jeg skal småhandle lidt på vej hjem, og så er der ellers tidlig weekend til mig.

Fredagen er planlagt - næsten til sidste minut. Det gør ikke noget, for det bliver en god dag. Dodo og jeg skal til frisøren (og lad mig lige understrege, at vi ikke bruger den samme), og så skal jeg bruge dagen sammen med Viktor. Det er meget længe siden, vi har haft fornøjelsen af at have ham er længere tid og uden mor. Denne gang skal han sove her. Jeg ved, at han glæder sig grænseløst til at skulle hygge med sine fætre og Dodo. Jeg håber, at han også får tid til mig.

På billedet ses han i en kroketduel med Jakob og Jonas. Han kunne ikke sejre over dem begge, men fik en fin andenplads.

Og for så at tale om noget helt andet. Et lille egern har lige kigget ind af mit køkkenvindue. Jeg har ingen beviser, for inden jeg fik set mig om, var det væk igen. Bortset fra jeg blev forskrækket som sjældent set, så var det en hyggelig måde at starte dagen på.

Jeg håber, at du får en god torsdag.

5 kommentarer:

 1. Hej Susanne.
  Tror at det er godt at du og Dodo ikke skal til samme frisør.
  Jeg har læst at I har valgt Dodo ( racen) pga allergi.
  Jeg har allergi overfor hunde ( fik det at vide i 1978), men har jo TILVALGT at have hund, men har fået at vide at der ikke findes hunde der er ikke giver allergi....
  Jeg har læst at Jakob har allergi over for katte - har han det også over for hunde?
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 2. En god dag til dig også Susanne.. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det sødt med det lille egern, der ville kigge ind :-)

  Og så håber jeg, I får nogle dejlige dage med den lille purk, der glæder sig til at være sammen med sine fætre og Dodo! Venskaber mellem fætre grundlægges i barndommen.
  Klem!

  SvarSlet
 4. Hanne Bente: Ja, Jakob har også problemer med hunde. Måske jeg skulle vende tilbage omkring emnet.

  Inge: Tak!

  Madame: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det lille egern var ved at skræmme livet af mig. Jeg vågnede :-) Viktor skal komme til at nyde sin dag hos Moster, Bo og fætrene. Det er der vidst ikke nogen tvivl om.

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.
  God ide - for jeg har ALDRIG hørt om hunde der ikke giver allergi.
  Jeg kan ikke ikke tåle medicin for min allergi og er også allergisk overfor græs.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet