onsdag den 3. august 2011

Ude er godt

Men hjemme er altså bedst. Jeg frydede mig, da jeg trådte ind i min store lyse stue i går. Jeg tilbragte flere timer på sofaen med det rene ingenting. Jeg skulle lande, og det foregik altså på langs og med lukkede øjne en del af tiden.

I dag er startet tidligt. Morgenmaden er indtaget på terassen sammen med ham, som jeg aller helst vil være sammen med. Han er allerede i gang ude i garagen. Der kom gipsplader hjem i går, og de sætter sig jo ikke på væggene af sig selv.

Jeg har overført billeder. Der er godt nok taget mange. Nu skal jeg sortere lidt og måske slette nogle enkelte.

Billedet her er fra Fiskenæs, hvor vi tilbragte vores dage. Sara og jeg var ude på en lille gåtur. Bare os to. Det røde hus i baggrunden er vores. Husene ligger tæt, men rigtig fint. Der er indendørs svømmeland og restaurant i den store bygning med receptionen. Her kunne drengene også spille bordtennis og andre sjove ting. Der var også fitness og wellness, men det nåede vi slet ikke at se.

Nu skal der handles ind og bages lidt, så vi kan få os pejlet ind på hverdagen igen. Bo har lige lavet den gode gamle røremaskine for mig. Den har rundet de 35 år tror jeg, men ælter boller som en drøm. Jeg skal gerne nå at besøge både far og mor og fortælle dem lidt om vores feriedage.

Hvis jeg skal slutte hvor jeg startede, så må jeg understrege, at det er skønt at være hjemme igen.

4 kommentarer:

 1. Der er intet bedre end at lande hjemme hos sig selv igen.
  Men sikke da nogen fine huse, de havde der hvor i var. Mon det var lige så fint indenfor ?

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.
  Tak for din kommentar.
  Dejligt at du lagde din blogadresse.
  Jeg har haft problemer med min blog - min blogadresse er blevet ændret pga jeg har en overflødig hjemmeside jeg ønskede at få slettet.
  Jeg tilføjer dig på min blog som følger, du kan desværre ikke selv gøre det, da min blog er "lidt anderledes.
  Ha´en god onsdag aften - glæder mig til at læse med på din blog.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at læse, at du er glad for at være hjemme igen, Susanne! Og sikke et smukt billede af din datter. Ha' en rigtig god aften :-)

  SvarSlet
 4. Trine: Hvis du vil udforske Sønderjylland, så er det klart en mulighed herfra. Vi har lejet gennem Danland. Feriecenteret hedder Fiskenæs. Prøv at google. Der er masser af billeder fra hytterne.

  Hanne Bente: Du skal være så velkommen. Jeg har i øvrigt set, at der ligger nogle rigtig gode billeder hos dig. Jeg er med.

  Madame: Ja, er det ikke dejligt. Heldigvis er hjemmebasen det vigtigste. Sara er ikke det værste motiv, når man er ude at lufte kameraet..

  SvarSlet