fredag den 12. august 2011

Stille fredag morgen

Jeg vil gøre mig klar til ugens sidste arbejdsdag, mens jeg sender tankerne tilbage til Fiskenæs og vores tur til Jylland. Den sidder stadig i kroppen, som en god og minderig ferie.

Det var været godt at starte på arbejde igen. Vi er jo styret af Skats deadlines, så ugen har været travl, ligesom første halvdel af næste uge vil være det. Rigtig travl. Vi kender turen, men den er som altid en anelse vanskeligere, når det er lige efter ferien. Jeg har sat mig mit mål i dag. Jeg skal have gjort en forretning helt færdig, så jeg ved ikke, om jeg har fri klokken 14.00 eller måske først kl. 17.00. Det må dagen vise. Jeg skal lige understrege, at dette ikke er en klagesang. Jeg elsker mit job og er rigtig glad for både omgivelser og kolleger. Ja, og kontorkatten.

Hvad weekenden skal bringe, er der ingen, der ved. Der er ingen planer (bortset fra lidt vasketøj og sådan). Men jeg ved, at jeg vil nyde den.

8 kommentarer:

 1. God arbejdsdag til dig - og så venter der dig en dejlig land weekend uden planer :-)
  Klem!

  SvarSlet
 2. Jamen altså, bare se her hvordan bloggeri fører til noget!
  Vi har lige købt en printer - den samme som jeres. Og har kun instruktioner på finsk, derfor kan vi ikke helt finde ud af det der tråløse opsætning. Samt sikkert også alt muligt andet. Så vi vandrer rundt med vores bærbare....
  Nu vil jeg lige tillade mig at spørge min søn om hvad det er vi ikke kan få til at fungere - og så kan jeg jo spørge dig. Hurra hurra. Håber du også synes at det er helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 3. Håber dagen blev med tidligt fri:-) God weekend

  SvarSlet
 4. Tak Madame: Jeg elsker planløse weekender. Især efter endeløse rækker af fødselsdage og feriegæster. Klem til dig også.

  Kirsten: Ja, men det kan da ikke passe bedre. Jeg kan da altid scanne et par sider af manualen og sende dem afsted i en mail. Du siger bare til :-)

  Charlotte: Jeg kunne køre hjem kl. 15.00, så det var okay. God weekend til jer også.

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.
  Smukt billede fra Jylland.
  Mariager er et besøg værd.
  Ingen planer for week-enden her - bare nyde det.
  Ha´en god week-end.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 6. Jeg håber, at arbejdsdagen var go' og at du nu kan holde en dejlig weekend sammen med familien. Go' weekend *KNUS* fra Gitte

  SvarSlet
 7. Hanne Bente: Jeg elsker planløse weeekender. Så kan jeg selv fylde på og gøre hvad der falder mig og den øvrige familie ind.

  Gitte: Tak - det blev en god dag. Vi har lynende travlt, men finder alligevel altid lidt luft til smil og småsnak.

  SvarSlet
 8. Skats deadline, den kæmper jeg også med efter min ferie. Har heldigvis nået at afslutte 3 regnskaber, men mangler lige de sidste par stykker. Jeg elsker også mit arbejde :-)
  En weekend som den du går i møde, holder jeg også meget af. Vores er lagt i faste rammer denne gang.

  SvarSlet