torsdag den 9. juni 2011

De kom flyvende med storken

I går hørte vi en konkurrence i radioen. Et af spørgsmålene gik på Kim Larsens gamle album "Forklædt som voksen". Måske nok den bedste plade fra hans hånd, hvis man spørger mig. Den er fyldt med rigtig gode numre. At den også repræsenterer en fantastisk sommer, gør den måske kun endnu bedre.

Et af numrene på netop det album er "De smukke unge mennesker". Det her er ikke bare de smukke unge mennesker. Det er mine smukke unge mennesker. Om de kom flyvende med storken? Nej, jeg mener at have en anden erindring.

Bare for sjov og lidt til sammenligning er de her til Jakobs konfirmation for 2 år siden. Man må sige, at tingene har ændret sig en smule. Storesøster er ikke den største mere, men det er stadig svært at fange alle tre på en gang uden en grimasse et eller andet sted.

Åh de smukke unge mennesker, pludselig er de stukket af. Som legesyge sommerfugle, den aller første sommerdag......

Han kan noget med ord, ham Larsen.

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder, Susanne og det er sjovt at se, hvor meget to år betyder!
  Ja, han kan virkelig noget med ord, ham Lune Larsen :-)

  SvarSlet
 2. Jeg får helt kuldegysninger og en klump i halsen. Hvor er de skønne - dine smukke unge mennesker.

  SvarSlet
 3. Jeg tilslutter mig Madame og Maomis. Ud over klump i halsen og kuldegys, giver det også lidt tårer i øjenkrogen. Det er skønne billeder og vi ved det jo, det med de smukke unge mennesker, vi har dem kun til låns.

  SvarSlet
 4. Ja er det ikke fantastisk når vi kvinder ser på vores skønne børn er de faktisk kommet ud of os. Tak til dejlige MODER natur.

  SvarSlet
 5. Jeg takker så mange gange.

  Madame: Ja, det kom faktisk lidt bag på mig, at Jonas var så forandret. Det er sjovt at se.

  Sofie: Jeg har fuld forståelse for din klump i halsen og kuldegysningerne. Tanken kom til mig på dagen for din sommerfugl. Hun har gjort stort indtryk.

  Charlotte: Heldigvis vokser vi med opgaven. Det var ikke underligt at sende den store ud i verden. Der er stadig tæt kontakt. Til min store glæde.

  Lotte: Det er da fantastisk. Det er faktisk mig, der har lavet de skønne 3. Man har vel lov at være stolt.

  SvarSlet
 6. Den sang lyst-tuder jeg til HVER gang.
  Til alle vores konfirmationer må hele dagen foregår præcis som det unge menneske ønsker - men jeg kræver at De smukke unge mennesker bliver spillet - så jeg kan sidde og blive nostalgisk!!
  LÆKRE børn du har!!

  SvarSlet
 7. Yοur curгеnt aгticle ρгovideѕ еstablisheԁ neceѕsaгу to mе.

  It’s quitе useful anԁ you're clearly very knowledgeable in this field. You get exposed my face in order to varying views on this particular subject using intriguing and reliable articles.
  Also visit my web blog : buy clonazepam

  SvarSlet