lørdag den 11. juni 2011

Grundlaget i orden for en dejlig lørdag

Jeg nyder min lørdag. Jakob er på arbejde, og Jonas og Bo er taget en tur i biografen, så jeg er helt alene hjemme. Jeg har selv valgt, for selvfølgelig kunne jeg også have set film.

I stedet nyder jeg livet hjemme lige nu. Jeg har en masse ting som jeg kunne foretage mig (læs burde få gjort), men haven og terrassen kalder, og jeg lader mig lokke. Jeg strikker. Augustas vest er ved at være færdig. Herefter må Frederikkes i hånden igen. Der skal pilles op og strikkes på ny. Øv altså.

Ind imellem tager Dodo og jeg en tur i haven og konstaterer, at den lyserøde clematis er flot som sjældent set før. Jeg ønsker mig mange flere blomster, men må have tålmodighed. Min egen private anlægsgartner er lige nu igang med flisearbejdet i gårdhaven. Rom blev ikke bygget på en dag, og sådan er det også med tingene her.

Der er lagt an til lidt forkælelse, når yngste og min anlægsgartner kommer hjem fra biografen. Jeg har været en tur ude i vores gårdbutik og hente friske bær og ærter. Posen gemmer på friskopgravede kartofler. Der skal kylling på grillen, og så skal vi ellers bare nyde tilværelsen.

Jeg er sådan lidt eftertænksom i de her dage. Jeg hører så meget om sygdom og diagnoser, så det ind imellem tager vejret fra mig. Det er ikke i orden, når min kollega, der ellers var begyndt at få det godt igen, nu har fået konstateret, at der sidder noget i maven igen. Det er heller ikke i orden, når jeg hører om en far på 41, der er død fra sin kone og 3 børn. Så er det, at jeg bliver enig med mig selv om, at jeg vil leve. Og at jeg vil leve på den rigtige måde. Jeg vil være nærværende, og jeg vil nyde.

Jeg håber, at du må nyde din pinse....

1 kommentar:

  1. Du sætter så fint fokus på det smukke ved livet - og kontrasten, det meningsløse tab. At vi skal huske at nyde hver dag, vi er her, og være nærværende.
    Rigtig god pinse til dig!

    SvarSlet