onsdag den 29. juni 2011

Nyt fra ferieland

Her nydes. Ind imellem må der også laves lidt, men det er nydelsen, der er i højsæde. Vejret er med os (i dag med - i hvert fald), så timerne er tilbragt udendørs. Jeg ved faktisk ikke, hvad der har været i tv de sidste par dage.

Familiens hund nyder de små skyggefulde pletter, der opstår, når aftenen falder på. Som du måske bemærker, er der kun ild i den ene lanterne. Den lille er en bytter. Den sprang ganske enkelt den anden aften. Pludselig var glasset revnet og der var ikke mere sjov med den.

Polo blå har holdt og svævet de sidste par dage. Min anlægsgartner har skiftet uniform og taget mekanikerbukserne på. Der er blevet skildt og samlet, og på fredag er den klar til syn i anledning af 8 år på landevejen. Jeg er dybt taknemmelig over, at herren i huset klarer den selv. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad alle de timer havde kostet ude hos Automester.

Jonas og jeg var forbi Kam & Saks i går. Det lange hår er røget, og jeg prøver at lære mig selv at kende. Hold da helt op, der er liv i de krøller. Det giver mange muligheder, men jeg skal lige finde ud af det.

I morgen går turen ud i det blå. Planen var Egeskov Slot, men det ser stadig ud som om, at Sydfyn bliver en aldeles hvåd plet at opholde sig på. Jeg tror, at turen kommer til at gå til hovedstaden. Vi får rigtig godt selskab, for Sara har lovet at deltage. Det bliver bare os 5 ligesom i gamle dage. Jeg glæder mig.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at din husbond selv kan reparere biler!
  Og så ser dit nye hår rigtig fint ud - jeg blev også klippet for nylig, og pludselig krøller håret meget, så vi er i samme båd og skal lære at sætte kortere og mere krøllet hår.
  Rigtig god tur til hovedstaden i morgen! Det bliver hyggeligt, at det er jer alle fem, der tager af sted!

  SvarSlet
 2. Hvor ER du heldig at have en bil-mand.. Billigt tilmed ;-)
  Fint hår du har fået. Lækre krøller

  SvarSlet
 3. Dejligt at kunne selv. Det praktiserer vi også for det meste her. Vi kan lide at gøre tingene selv, og så er der jo også lidt flere penge til de sjove oplevelser :-) Vores gamle Polo (vi har to biler) blev kørt til syn i går, og den klarede skærene endnu engang.

  SvarSlet
 4. Madame: Om jeg fatter hvor alle de krøller kommer fra. Der har aldrig været så meget liv i håret.

  Kong Mor: Jeg sætter stor pris på min bil og alt-mulig-mand. Han får ikke lov at blive uden mig.

  Pia: Min gamle polo blå er også nysynet nu. Dejligt. Polo sort, som er den anden bil her på matriklen er indkøbt tidligere på året, så der er en rum tid til den skal synes.

  SvarSlet