lørdag den 18. juni 2011

En genfejl?

Jeg ser mig selv som kvinde. Feminin med alt hvad det indebærer. Jeg har det bedst, når håret er nogenlunde nystrøget og tøjet matcher i farverne. Det behøver hverken at være dyrt eller de rigtige mærker. Jeg skal bare føle mig hjemme. Det er dog et punkt, hvor mine feminine gener falder lidt udenfor. Shopping og udsalg. Jeg magter det ikke.Jeg var med Jakob i Slagelse i dag. Nærmere bestemt Vestsjællandscenteret. Der er udsalg alle vegne. Min favortitbutik kørte med 50%. Jeg var inde og vende, men jeg kunne hverken finde ud af det ene eller det andet. Når der er fyldt op til over bristepunktet, og man skal stå i kø for at prøve, så står jeg af. Jeg kan slet ikke finde ud af det.

Heldigvis har jeg ikke de store behov. Så jeg har efterhånden lært, at når jeg en sjælden gang ser noget, jeg ikke kan undvære, så må jeg springe til og købe. Også selv om der ikke er udsalg.

6 kommentarer:

 1. Ifald det er en gendefekt..så lider jeg af samme :)
  kan da ikke holde udsalg ud! tøj og andet er sat frem i en "uklædelig" bunke..jeg mister helt lysten til at købe :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan bestemt godt forstå dig, Susanne - jeg hader også, når der er trængsel i butikker! Normalt er det husbond, der køber ind for os, men tøj lader jeg ham dog ikke købe :-) Jeg var på udsalg i et par butikker i fredags og var heldig - der var stort set ingen mennesker.
  Varme hilsner herfra.

  SvarSlet
 3. Jeg bryder mig heller overhovedet ikke om udsalg. Til slut i udsalget finder jeg gerne et par rester fra sidste år - og det er nok for mig!

  Men shopping er altså helt okay!! :-)

  SvarSlet
 4. Så er jeg rolig igen. Jeg falder åbenbart ikke så meget udenfor normalen, som jeg frygtede.

  Jeg elsker en god pigetur med butikker og cafe latte. Men typisk har jeg bare en pakker servietter eller sådan noget med hjem.

  SvarSlet
 5. Det indlæg kunne sagtens være skrevet af mig. Jeg mangler vist også det shoppinggen. Sidste år var jeg for første gang i mit snart lange liv, i Ikea. Alle havde fortalt, at man blev fristet derinde. Jeg kom hjem med en pakke servietter, fordi Allan synes det var så billigt at vi måtte eje dem, og så købte vi to lyspærer, fordi der lige var sprunget en. Jeg brugte den svimlende sum af 30 kr. efter at have rendt rundt derinde en halv dag :-)

  SvarSlet
 6. Velkommen til Pia.
  Hvor er det skønt at blive bekræftet. Vi er åbenbart flere af slagsen.

  SvarSlet