tirsdag den 7. juni 2011

Helt fyldt op

Er der noget, der klæder hinanden i dansk musik, så må det være Tina Dickow og Radioens Underholdsningsorkester. Det er et fantastisk møde mellem dygtige folk. Koncerten i går var helt forrygende.

Vi har oplevet Tina 2 gange før. Den ene gang var en koncert med hendes eget band et forholdsvis lille sted. Så får man den rockede version med nogle enkelte ballader. I koncertsalen er det mere koncentreret om balladerne med de mest fantastiske arrangementer med orkestret. Der var også tid til et solonummer - kun solist og guitar.

Det lader sig nok ikke fornægte, at jeg er kæmpefan. Men skulle I der ude få muligheden, så slå til og køb en billet. Det er en af de oplevelser, der lagrer sig i kroppen og gør godt længe efter.

Turen hjem var også en speciel oplevelse. Det var mørkt som sjældent set og lynene var ekstremt smukke at se på.

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig oplevelse - du er heldig at have hørt Tina Dickow live! Og tordenvejret må have været en festlig men også lidt skræmmende oplevelse bagefter :-)

    SvarSlet
  2. Hende ville jeg gerne opleve live, jeg synes hun synger vidunderligt. Dejligt for dig du har haft fornøjelsen hele tre gange:)

    SvarSlet