fredag den 24. juni 2011

Stille feriestart og en dejlig nyhed

Her er helt stille. Vi er allerede færdige med at spise og køkkenet er ordnet. Det er MEGET tidligt på en fredag. Bo og Jakob er kørt til mormor, og Jonas og jeg nyder bare roen. Hverken tv eller radio er tændt. Kun stilhed og vindens susen udenfor. Jeg forlod jobbet i eftermiddags efter at have gjort rent bord. Nu venter der mig lidt over en uge i frihed. Jeg kan mærke, at tanken er god.

Hunden og jeg var ovre og kigge lidt på bålet i aftes. Jeg havde som sædvanlig ikke fået kameraet med, så billedet her er taget fra Jakobs værelse, da vi kom hjem. Lidt ild kan man da ane.På vej hjem var vi en tur på kirkegården. Der er så fint lige nu. Mies pil lever i bedste velgående der ovre. Vi har talt lidt om det herhjemme, og jeg tror, at det ender med, at vi køber en hjem til igen. Den kommer til at stå fint i det nye bed på terrassen.

Denne uge har budt den bedste nyhed, jeg længe har hørt. Min tidligere kollega, som har været voldsomt syg af cancer er frifundet for denne gang. Det, de havde fundet i hendes mave, har vist sig at være arvæv fra den tidligere operation. Der er foretaget biopsi, men intet tyder på, at der er ondskabsfulde celler i det. Det må være ligesom at få livet igen. Jeg glæder mig så gevaldigt på hendes vegne.

1 kommentar:

  1. Det var vel nok dejligt, at din kollega er frifundet for denne gang - det er jo en frygtelig sygdom! God ferie Susanne! Jeg kan godt forstå, det er en god følelse at kunne se frem til en uges frihed.

    SvarSlet